Suomi
Venäjä
Motelli Käkisalmessa
Soita numeron: (050) 511-52-63

Hinnat

Laskin

 

Kerrotaan suoraan, pysyviä ja kiinteitä hintoja motellin palveluista ei ole olemassa. Tämä johtuu muutamista luonnollisista seikoista.

Ennen kaikkea motelli palvelee turistiryhmiä, jotka saapuvat etukäteen sovittujen aikataulujen mukaan. Lisäksi mökkejä vuokrataan yhtiöille, niiden henkilökunnan lomakäyttöön eri pituisille ajanjaksoille. Yksittäisiltä matkustajiltakaan majoitukset ei ole kiellettyjä.

Jokaisessa tapauksessa hinnat vaihtelevat. Matkatoimistoille osoitettavissa hinnastoissa on huomioitu niiden välitystoiminta. Erikoistarjouksia aina tehdään yhtiöasiakkaille. Erikseen lasketaan hinnat ryhmille ja perhematkustajille.

Hintojen muodostukseen vaikuttavat muutkin tekijät. Niistä tärkeimpiä ovat:

  • Toimitettavien palvelujen määrä;
  • Majoittumisen ajankohta;
  • Motellin käyttöaste.

Motelli tärkein tarkoitus on mukavan yöpymispaikan järjestäminen. Asiakkaiden tilauksesta me järjestämme ruokailut, pyykin pesun, kulttuuriohjelmaa, retkipalveluja, henkilökuljetuksia. Lisäksi me olemme valmiita kutsumaan paikalle kampaajan, lääkärin tai hierojan. Lisäpalvelut olisi parasta tilata etukäteen, jolloin voidaan taata niiden varmuus ja korkea laatu.

 

Aamiainen
Loma

Iso merkitys on majoittumisen viikonpäivällä ja kuukaudella. Tavallisesti kysytyimpiä ovat kesä- ja heinäkuun viikonloput, jolloin matkatoimistot varaavat eniten paikkoja. Ja päinvastoin on kausia, kun motellin käyttöaste on alhainen ja silloin vieraamme voivat odottaa huomattavia hinta-alennuksia.

Me käsittelemme jokaisen erillisen kyselyn tapauskohtaisesti. Uskokaa, että meidän hintatarjouksemme ovat aina asiakasystävällisiä.

Soittakaa tai kirjoittakaa meille, tehkää tilauksia. Vastaus tullaan lähettämään mahdollisimman pian. Yritämme huomioida kaikki toivomuksenne ja pystymme sopimaan kaikesta.

Tervetuloa!

 

Sähköpostiosoite: suomi@priozersk-motel.net